Ο Τιάγκο Αλκάνταρα εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδειας από την Μπάγερν Μονάχου και, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», η απόφαση αυτή σχετίζεται με την υπόθεση της μεταγραφής του από τους Βαυαρούς στη Λίβερπουλ (ως γνωστόν ο παίκτης δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς φέρεται να θέλει να μετακινηθεί στο «Άνφιλντ»).

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, αλλά αρχικά υπήρχε πρόβλημα με τη γερμανική ομάδα, καθώς ζητούσε 40 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ η πρωταθλήτρια Αγγλίας πρόσφερε 27 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η αγγλική ομάδα επανήλθε και οι δύο ομάδες συμφώνησαν τελικά στα 30 εκατ. ευρώ. Για τον Τιάγκο έχει ενδιαφερθεί και η Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν προτιμά τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ για τη μεσαία γραμμή.

Ο Τιάγκο, την περασμένη σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

Το συμβόλαιο του Τιάγκο (γιου του Βραζιλιάνου Μαζίνιο, παγκόσμιου πρωταθλητή το 1994) λήγει τον Ιούνιο του 2021. Φτάνοντας από την Μπαρτσελόνα το 2013 για 25 εκατ. ευρώ, ο Τιάγκο κατάκτησε με τους Βαυαρούς έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Γερμανίας, παίζοντας 227 παιχνίδια και σημειώνοντας 31 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης