Ο Ντάνιελ Στάριτζ δεν θα ενισχύσει τη Λίβερπουλ στον αυριανό αγώνα με τη Σιόν για το Europa League, ενώ αντίθετα αναμένεται να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με την Έβερτον.

«Δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι (με τη Σιόν)» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Θα τον κρατήσουμε φρέσκο για την Κυριακή. Συνεχίζει να δουλεύει για να φτάσει σε αγωνιστική ετοιμότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στάριτζ έχασε συνολικά έξι μήνες από την περυσινή σεζόν, λόγω τραυματισμών στη γάμπα και το μηρό, και στη συνέχεια τους πρώτους πέντε αγώνες πρωταθλήματος της τρέχουσας περιόδου.

Στο δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του, το περασμένο Σάββατο, σημείωσε δύο γκολ εναντίον της Άστον Βίλα, χαροποιώντας τον Ρότζερς για τον τρόπο, με τον οποίο συνδυάστηκε με τον νεοαποκτηθέντα Ντάνι Ινγκς.

«Εάν μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε σε φόρμα, υπάρχει εκεί ένας πραγματικά καλός συνδυασμός. Ήταν μια πραγματική απειλή» υπογράμμισε ο Ρότζερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η προσέγγισή μας σε αυτό το παιχνίδι θα είναι όπως ήταν στη διοργάνωση μέχρι τώρα. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες που βρίσκονται στο περιθώριο» πρόσθεσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, επιβεβαιώνοντας ότι θα αγωνιστεί ο 18χρονος μέσος, Τζόρνταν Ρόσιτερ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον ενακτήριο αγώνα του 2ου ομίλου με την Μπορντό (1-1).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης