Δυσάρεστα νέα φαίνεται ότι έχουν προκύψει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα, έως το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «SUN», ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει να αρνείται στην ανανέωση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».
Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Γιουνάιτεντ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Μπράιτον, Μάτ Ράιαν.

Ο Ντε Χέα έχει συμβόλαιό έως το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνή άσου, ο οποίος, όμως, δεν έχει απαντήσει ακόμη, μολονότι θα υπάρχει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του στις 375 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, έναντι 210 χιλιάδων, που λαμβάνει με το τωρινό συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικα με τον Ράιαν, είναι 26 ετών και κατάγεται από την Αυστραλία. Έχει συμμετοχές στην La Liga με τη Βαλένθια και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης