Στον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους έχει στρέψει το βλέμμα ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Star», ο Πορτογάλος προπονητής θα ήθελε να φέρει τον Αργεντινό επιθετικό των «μπιανκονέρι» στο «Ολντ Τράφορντ» το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, για να του κάνει χώρο είναι έτοιμος να ανάψει «πράσινο φως» για την πώληση του Χένρικ Μικιταριάν.

Ο παίκτης ωστόσο, προσθέτει η εφημερίδα, είναι επίσης περιζήτητος από Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, που ψάχνουν για αντικαταστάτες των Ρόμπεν, Ριμπερί και Νεϊμάρ. «Ο Μουρίνιο έχει τοποθετήσει τον Ντιμπάλα στη μεταγραφική λίστα για την επόμενη σεζόν και θα ήταν πρόθυμος να προσφέρει μέχρι και 70 εκατομμύρια ευρώ για το αστέρι της Γιουβέντους», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν νέα προσφορά στον Μαρουάν Φελαϊνί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον προσεχή Ιούνιο, προσπαθώντας να τον κρατήσουν. Ο Βέλγος διεθνής μέσος είχε αρνηθεί τη διετή ανανέωση που του προτάθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην παίκτης της Έβερτον κερδίζει 120.000 λίρες την εβδομάδα και η Γιουνάιτεντ του πρόσφερε, μαζί με την ανανέωση, 150.000 για να τον πείσει να παραμείνει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης