Σαν σίφουνας πέρασε η Λίβερπουλ από το «Ολντ Τράφορντ», θριαμβεύοντας στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 30ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «ρεντς» χάρη σε δύο γκολ του Στίβεν Τζέραρντ από ισάριθμα πέναλτι (34΄, 46΄) και ένα τέρμα του Σουάρεζ (84΄) συνέτριψαν με 3-0 σκορ τους «κόκκινους διαβόλους», τρεις ημέρες πριν από τον επαναληπτικό των τελευταίων με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ρότζερς με αυτό το τρίποντο μπήκε εκ νέου στο κόλπο του τίτλου, καθώς, ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή ήττα της Τσέλσι, μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Ο Τζέραρντ εκτέλεσε και τρίτο πέναλτι στο 77′, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Βίντιτς, που ανέτρεψε τον Στάριτζ, κι έτσι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ συνέχισε με δέκα παίκτες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Βίντιτς, Τζόουνς, Κάρικ, Φελαϊνί (76′ Κλέβερλι), Γιανουζάι (76′ Γουέλμπεκ), Μάτα (87′ Φέρντιναντ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίβερπουλ (Μπρένταν Ρότζερς): Μινιολέ, Φλάναγκαν, Τζόνσον, Σκρτελ, Αγκερ, Τζέραρντ (86′ Λούκας), Χέντερσον, Αλεν, Στέρλινγκ (72′ Κουτίνιο), Σουάρες, Στάριτζ (92′ Ιάγο Ασπας).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης