Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναγεννηθεί από τότε που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της, κι έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Νορβηγός αναδείχθηκε προπονητής του μήνα στην Premier League για τον Ιανουάριο.
Στα δέκα παιχνίδια που ο Σόλσκιερ έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν εννέα νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι τέσσερις από αυτές τις αναμετρήσεις έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο για το πρωτάθλημα.
Η Γιουνάιτεντ νίκησε τη Νιούκαστλ, την Τότεναμ και την Μπράιτον, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ», μολονότι βρέθηκε να χάνει 2-0.
Γι’ αυτό ο Σόλσκιερ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του Ιανουαρίου και έγινε ο πρώτος Νορβηγός που παίρνει βραβείο του μήνα στην Premier League, είτε ως παίκτης είτε ως τεχνικός.

Πάντως, στις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Σόλσκιερ μετά τη βράβευσή του, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό σημαίνει ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του μήνα, τόσο το επιτελείο όσο και οι παίκτες, επομένως τα έχουμε πάει καλά.
Θέλουμε να παίρνουμε νίκες, θέλουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτή είναι η αρχή γι’ αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης