Η Αϊντχόφεν επιβεβαίωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει επίσημη προσέγγιση για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι.

Σύμφωνα με τους «νέους» πρωταθλητές Ολλανδίας η αγγλική ομάδα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον 21χρονο διεθνή επιθετικό, ο οποίος έχει πετύχει έως τώρα 20 γκολ και είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της επιστροφής της ολλανδικής ομάδας στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από τη Γιουνάιτεντ για τον Μέμφις» τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας ο τεχνικός διευθυντής της PSV, Μαρσέλ Μπραντς και πρόσθεσε: «Δεν έχουν γίνει, πάντως, συζητήσεις. Αρκετές ομάδες, εξάλλου, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους».

Ο Μπραντς τόνισε ότι ο Ντεπάι κοστίζει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να πρόσφερε την περασμένη χρονιά η Τότεναμ για να τον αγοράσει, χωρίς να γίνει η μεταγραφή.

«Εάν θέλει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει πολλά περισσότερα από αυτά που πρόσφερε η Τότεναμ», παραδέχθηκε ο Μπραντς και κατέληξε: «Είναι πάρα πολύ ακριβός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη νίκη επί της Χέρενφεν, με την οποία η Αϊντχόφεν «σφράγισε» τον τίτλο, ο προπονητής της Φιλίπ Κοκού τόνισε μεταξύ άλλων πως περιμένει να φύγουν από την ομάδα, τόσο ο Μέμφις Ντεπάι, αλλά και ο μέσος, Τζορτζίνιο Γουϊνάλντουμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης