Από εδώ το φέρνει, από εκεί το πάει αλλά στο τέλος πάντα καταφέρνει να κάνει τους άλλους να μιλούν γι΄ αυτόν: ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ένας άνθρωπος που δίνει ειδήσεις, είτε βρίσκεται στο γήπεδο είτε έξω από αυτό.

Η τελευταία… παραξενιά του Πορτογάλου, πάντως, βρίσκεται πέρα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και αφορά μια ιδιαιτερότητα της ζωής του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο διάσημος Ίβηρας τεχνικός μετρά 825 ημέρες από την στιγμή που έφτασε στην αγγλική πόλη και το «Ολντ Τράφορντ», συγκεκριμένα δε τον Ιούλιο του 2016. Σύμφωνα με την αναφορά της βρετανικής «Daily Mail», λοιπόν, ο «Special One» συνεχίζει να ζει ακόμη σε ξενοδοχείο από τη στιγμή της άφιξής του!

Ο Μουρίνιο διαμένει στο Hotel Lowry, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2020 και θα μπορούσε ήσυχα να πάει για να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι. Όπως εξηγεί η «Daily Mail», η σουίτα Riverside, στην οποία ζει ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» από την ημέρα που αφίχθη στην πόλη, κοστίζει περίπου 600 λίρες τη νύχτα, με συνέπεια περισσότερα από 500.000 ευρώ να έχουν δαπανηθεί έως τώρα μόνο για τη διαμονή του «Μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης