Η… φυγή του Ντάνι Γουέλμπεκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε έντονες αντιδράσεις από ανθρώπους που στο παρελθόν εργάστηκαν ή φόρεσαν την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», με τον πρώην στενό συνεργάτη του Άλεξ Φέργκιουσον, Μάικ Φίλαν, αλλά και τον Ντέβιντ Μπέκαμ να εκφράζουν την ενόχλησή τους για την παραχώρησή του 23χρονου επιθετικού στους «κανονιέρηδες».

Ο χαρακτηρισμός του πρώτου με αφορμή τη μετακίνηση του Γουέλμπεκ «…η ταυτότητα της Μάντσεστερ έσπασε» ήταν σαφώς πιο «βαρύς» από τη στεναχώρια που εξέφρασε ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» για έναν παίκτη «που από τα οκτώ του χρόνια υπηρετεί την ομάδα μας». Όπως και να έχει, η αποχώρηση του Άγγλου διεθνή παίκτη «πόνεσε»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προφανώς έχουν χάσει το δρόμο τους στη Γιουνάιτεντ», σχολίασε ο Φίλαν στο BBC Sport και συνέχισε: «Κάποιος σαν τον Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν μέλος της “ταυτότητας” της Γιουνάιτεντ και με την αποχώρησή του αυτή “έσπασε”. Τι θα γίνει στο μέλλον δε γνωρίζω, κανείς δε γνωρίζει, αλλά με αυτή την κίνηση κάτι δεν πάει καλά».

Για το ίδιο θέμα έκανε δηλώσεις και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για το Γουέλμπεκ, παίκτη που βγήκε στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα υποδομής της: «Η Άρσεναλ απέκτησε έναν πολύ καλό, νεαρό και ταλαντούχο Άγγλο παίκτη. Το να βλέπει κανείς να φεύγει από τη Γιουνάιτεντ είναι λυπηρό. Ήταν στην ομάδα από τα 8 του χρόνια και η καρδιά του ανήκει στη Μάντσεστερ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης