Το φλερτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες δεν θα καταλήξει σε… γάμο, καθώς η αγγλική ομάδα δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Κολομβιανό άσο. 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν στα ραντάρ των «κόκκινων διαβόλων» από το 2014 και το εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο που είχε πραγματοποιήσει, ωστόσο πλέον από ότι φαίνεται το όνομά του δεν υπάρχει στα… μεταγραφικά κιτάπια της ομάδας του Σόλσκιερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ροντρίγκες είχε δοθεί δανεικός για μια διετία στην Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιθυμεί να πουλήσει το διεθνή Κολομβιανό, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. 

Ο Κολομβιανός διεθνής μέσος πραγματοποίησε μόλις 63 εμφανίσεις στη LaLiga με τη φανέλα της «Βασίλισσας της Ευρώπης» από το 2014, όταν και μετακόμισε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τη φετινή σεζόν επέστρεψε στη Μαδρίτη, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με το κοντέρ να «γράφει» μόλις 13 συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «αποχώρηση» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη, ανοίγει πλέον τον δρόμο στις Άρσεναλ και Έβερτον για τον πρώην άσο των Πόρτο και Μονακό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης