Το μεταγραφικό «σάρωμα» της Ίντερ συνεχίζεται, στην προσπάθειά της να ενισχύσει το ρόστερ της και να κυνηγήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος Ιταλίας. Μετά τη συμφωνία της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού και το deal με τη Ρόμα για την ανταλλαγή των Πολιτάνο-Σπινατσόλα, οι «νερατζούρι» έκαναν δικό τους και τον Άσλεϊ Γιάνγκ της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης (16/1).

Οι Μιλανέζοι συμφώνησαν με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για την αγορά του 34χρονου μπακ, αντί 1,5 εκατ. ευρώ. Ποσό που απέχει… χιλιόμετρα από τα 19 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2011 για να τον αποκτήσει από την Άστον Βίλα, αλλά έμοιαζε με μονόδρομο, από τη στιγμή που ο 34 φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας μπακ, έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιανγκ αναμένεται στο Μιλάνο την Παρασκευή (17/1), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την Ίντερ. Στην ιταλική πόλη μάλιστα, θα συναντήσει ξανά δύο πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Βέλγο στράικερ Ρομέλου Λουκάκου και τον Χιλιανό Αλέξις Σάντσες.

Ο πολύπειρος Γιανγκ πάντως, καταπώς φαίνεται δεν θα είναι ο τελευταίος παίκτης από την Premier League, που θα πάρει μεταγραφή για την Ίντερ στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο», καθώς όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι «νερατζούρι» πλησίασαν κι άλλο στην τελική συμφωνία με την Τότεναμ για την αγορά του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο ατζέντης του διεθνούς Δανού μεσοεπιθετικού ταξίδεψε στο Μιλάνο την Πέμπτη (16/1), για τον τελικό κύκλο διαπραγματεύσεων με τον ιταλικό σύλλογο.

Την ίδια ώρα, η Ίντερ ανέβασε την προσφορά της από τα 10 στα 15 εκατ. ευρώ, «ψαλιδίζοντας» την απόσταση από τις αρχικές αξιώσεις των «πετεινών», που ζητούσαν 20 εκατ. ευρώ για να «ελευθερώσουν» τον Έρικσεν. Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως μέσα στην Παρασκευή (17/1), θα «κλειδώσει» η συμφωνία και ο Δανός άσος θα μετακομίσει από τώρα στο Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης