Την επιθυμία του να αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο, εξέφρασε μιλώντας στο «Radio Caracol» ο Ρανταμέλ Φαλκάο,ο οποίος αναμφίβολα δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου παίζει ως δανεικός από τη Μονακό.

«Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα κάτσω κάτω, θα αναλύσω την κατάσταση μου και θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Φυσικά, χρειάζομαι μία ομάδα η οποία θα μου δώσει την ευκαιρία να παίζω και να βρω ρυθμό» ανέφερε αρχικά ο Κολομβιανός στράικερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισήμανε: «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στους στόχους της ομάδας μου. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια στα οποία πολλά μπορούν να συμβούν».

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Λουίς Φαν Γκάαλ ο Φαλκάο τόνισε: «Ο προπονητής μου πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις, αναφορικά με το παιχνίδι της ομάδας. Ανεξάρτητα του αν με βρίσκουν σύμφωνο ή όχι, προσπαθώ ώστε η συμπεριφορά μου να είναι αυτή που πρέπει και να εκμεταλλεύομαι τις όποιες ευκαιρίες μου παρουσιάζονται. Γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά που λέγονται, όμως εγώ νιώθω καλά.

Απλά χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και με τον τρόπο που, τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και ο κόσμος μου φέρεται. Θα συνεχίζω να παλεύω για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης