Χαρούμενος για την πρώτη νίκη (4-0 την ΚΠΡ) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νέα Πρέμιερ Λιγκ και την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λουϊς Φαν Γκάαλ.

«Είπα στους παίκτες μου να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και το κάναμε. Το πιο σημαντικό δεν είναι το σύστημά μας αλλά η φιλοσοφία μας. Όταν φέρνεις ένα αποτέλεσμα όπως το 4-0 τότε μπορείς να είσαι χαρούμενος ως προπονητής ωστόσο πάντα υπάρχουν σημεία τα οποία μπορείς να βελτιώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε. Ήμασταν κυρίαρχοι και πετύχαμε πολλά γκολ ενώ κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας», τόνισε ο διάσημος προπονητής και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε ό,τι αφορά την κατοχή της μπάλας, πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια δεν την είχαμε αρκετά στα πόδια μας. Ήμασταν πιο άμεσοι και αυτό μου άρεσε. Επίσης, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, παρότι δεν σκοράραμε σε αρκετές από εκείνες. Πρέπει πάντα να αναλύουμε το πως αγωνιστήκαμε στο ματς. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Αυτή είναι μία καλή αρχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης