Στη Μάντσεστερ Σίτι θα κλείσει όπως φαίνεται την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σαμίρ Νασρί, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από τους «πολίτες», ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2019.

Ο Γάλλος μέσος πήγε στους «πολίτες» το 2011 από την Άρσεναλ και έκτοτε έχει πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα και ένα Λιγκ Καπ. Μάλιστα ο 27χρονος Γάλλος ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του περασμένου πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 11 τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο και που το μέλλον μου θα είναι στην Σίτι. Είμαι 27 χρονών και μερικοί από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο ισχυρίζονται πως τα καλύτερα χρόνια για τους μέσους στο άθλημα μας είναι από τα 27 έως 30.

Οπότε ελπίζω να δώσω ότι καλύτερο έχω στην Σίτι.» ανέφερε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Νασρί και πρόσθεσε: «Μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω την ζωή στο Μάντσεστερ αφού το να μετακομίσει κάποιος από το Λονδίνο εδώ είναι μεγάλη αλλαγή.

Αλλά η περασμένη χρονιά ήταν τέλεια. Ευχαριστήθηκα το ποδόσφαιρο και αγαπώ να ζω σε αυτή την πόλη αφού νιώθω ότι προσαρμόστηκα πλήρως εδώ και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Αποφάσισα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου γιατί εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου. Οι φίλαθλοι με στηρίζουν απόλυτα και αυτό μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης