Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση, το καλοκαίρι, του Μέμφις Ντεπάι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα ότι ο Ολλανδός διεθνής άσος, που είναι ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος του Λουίς Φαν Γκάαλ για να ενισχύσει το χώρο της επιθετικής γραμμής, έχει συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντεπάι, είναι σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό, ιδανικός για να καλύψει τη θέση του κρυφού επιθετικού και προσφέρει περίπου 23 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Αυτό το ποσό είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντεπάι με την Αϊντχόφεν και το καλοκαίρι αναμένεται να μετακομίσει στο Μάντσεστερ. Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Φιλίπ Κοκού, παραδέχθηκε πως ο Ντεπάι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα: «Φυσικά και ο Ντεπάι θα πουληθεί. Δεν μπορεί κανείς να το αποτρέψει» τόνισε σχετικά ο νεαρός Ολλανδός τεχνικός.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Φαν Γκάαλ προτίθεται να προχωρήσει σε ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της Γιουνάιτεντ, με την απόκτηση έξι νέων παικτών και την αποδέσμευση 14 από το υπάρχον δυναμικό. Ο Ντεπάι είναι στη σχετική λίστα των υπό απόκτηση παικτών και τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης