Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πείσει τον Αντουάν Γκριεζμάν να βγάλει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και να φορέσει τη δική της, προσφέροντάς του 258.700 ευρώ την εβδομάδα, ξεπερνώντας τις αποδοχές ακόμα και του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στην ομάδα, του Πολ Πογκμπά.

Ο ίδιος, πάντως, ο Γάλλος σταρ έβαλε στον «πάγο» την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς τόνισε πως δεν βλέπει τον λόγο, προς το παρόν, να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την ομάδα της Μαδρίτης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Μουρίνιο και θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ και στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά ο Γκριεζμάν, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Παρισιού «RMC», τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να φύγει από την Ατλέτικο:

«Πολλά ακούγονται για μένα το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω συμφωνήσει με καμιά ομάδα. Με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ένιωθα ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Τώρα, δεν έχω αυτήν την ανάγκη ή την επιθυμία. Δεν ξέρουμε πώς θα τελειώσει η σεζόν. Αν τελειώσει άσχημα, ίσως αναρωτηθώ γι’ αυτό. Αυτήν τη στιγμή δεν το σκέφτομαι» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε για το μέλλον του:

«Στην Ισπανία υπάρχουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά τους τρεις διάσημους παίκτες, Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, άρα δεν υπάρχει χώρος για μένα. Στη Ρεάλ είναι αδύνατον, λόγω της ομάδας στην οποία βρίσκομαι τώρα. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας δεν με προσελκύει τόσο. Στη Γαλλία για την ώρα όχι. Στην Αγγλία υπάρχουν πολλές αμφιβολίες λόγω των συνθηκών. Βροχή, κακός καιρός και πρέπει να είμαι χαρούμενος εκτός γηπέδων. Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιο, αυτό θα ήταν το ισπανικό πρωτάθλημα και η Ατλέτικο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκριεζμάν υπέγραψε τον περασμένο Ιούνιο νέο συμβόλαιο έως το 2021 με τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο δεν είναι λίγα τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του 25χρονου και την πιθανή μετακίνησή του στην Premier League. Ο Γάλλος σταρ έχει ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν σε χαμηλότερη τιμή, αν στις διαπραγματεύσεις εντάξουν κάποιον παίκτη στα ανταλλάγματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης