Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιλαμβανόμενη πως η σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είτε τον Ιανουάριο, είτε το επόμενο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί, εξετάζει ήδη τις επιλογές της επόμενης μέρας, έχοντας στην κορυφή της λίστας της τον διεθνή Πορτογάλο επιθετικό, Γκονσάλο Ράμος της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ (και δη της «Sun»), οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και 28,5 εκατ. ευρώ για τον 21χρονο Πορτογάλο, ο οποίος θεωρείται ήδη στην πατρίδα του ως «διάδοχος» του CR7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να κάνει ότι είναι δυνατό για να αποκτηθεί ο Ράμος τον προσεχή Ιανουάριο.

Μάλιστα, οι Άγγλοι επισημαίνουν πως έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων, αν και είναι δεδομένο πως η Μπενφίκα θα αξιώσει πολύ περισσότερα χρήματα, δεδομένου ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 115 εκατ. ευρώ.

Μετά την πώληση του Ντάργουιν Νούνιες στη Λίβερπουλ, ο 21χρονος Ράμος έχει «μπει» στα… παπούτσια του Ουρουγουανού, έχοντας σημειώσει ήδη 8 γκολ σε 12 αγώνες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης