Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάϊρ, ο οποίος ήταν η βασική επιλογή του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ για να ενισχύσει την άμυνα του.

Ο 25χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός μπορεί το περασμένο καλοκαίρι ν’ ανανέωσε την συνεργασία του με τις «αλεπούδες» μέχρι το 2023, αλλά ο Νορβηγός κόουτς επέμεινε για την απόκτηση του, ώστε να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN» οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 87 εκατ. ευρώ και έτσι η μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους» θα ξεπεράσει αυτή του Βίτρζιλ φαν Ντάικ, που άφησε τη Σαουθάμπτον για τη Λίβερπουλ, αντί 78 εκατ. ευρώ.

Έτσιο Μαγκουάιρ, σε περίπτωση που γίνει τελικός κάτοικος «Ολντ Τράφορντ», θα γίνει ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Τη Δευτέρα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο διεθνής άσος αναμένεται στο Μάντσεστερ για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαγκουάιρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τη Χαλ και πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν με τη Λέστερ στην premier league, με τις εμφανίσεις του να του χαρίζουν θέση βασικού στην εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Να σημειωθεί πως στο νέο συμβόλαιο του με τη Λέστερ δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης