Ο διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα κολακευμένος απαντώντας σε ερώτηση εάν οι συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχιστούν, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας στον 30χρονο μέσο του είπε πως θα του επιτραπεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση θέλει, όσον αφορά στο μέλλον του με τους πρωταθλητές Γερμανίας, ενώ ο Ρουμενίγκε υποστήριξε ότι ο Σβαϊνστάιγκερ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μίλησα με τον Μπάστιαν στο τηλέφωνο και θα συναντηθούμε ξανά όταν επιστρέψει από διακοπές» είπε ο Ρουμενίγκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν θα κρύψω το γεγονός ότι διέκρινα ότι είναι ιδιαίτερα κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ».

Ο Σβαϊνστάιγκερ έχει αγωνιστεί 13 σεζόν με τους Βαυαρούς, κατακτώντας 8 πρωταθλήματα, ενώ βοήθησε και την εθνική ομάδα της Γερμανίας να στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης