Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρανταμέλ Φαλκάο και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο 28χρονος Κολομβιανός σταρ αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Μονακό, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσφέρει τα αναμενόμενα, λόγω και των συχνών τραυματισμών του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο τέλος της σεζόν μπορούν ν’ αγοράσει τα δικαιώματα του με ποσό περίπου στα 60 εκατ. ευρώ, αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτά τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο τεχνικός του συλλόγου, Λούις Φαν Γκάαλ, είναι προβληματισμένος από τους συχνούς τραυματισμούς του Φαλκάο, ο οποίος δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας ούτε για το αυριανό ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ μόνο αν τους επόμενους μήνες ο Φαλκάο έχει θεαματική βελτίωση, υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραμονής του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο ίδιος ο «τίγρης», πάντως, επανέλαβε ότι θέλει να μείνει στη Γιουνάιτεντ: «Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ και θα θέλαμε να παραμείνουμε όσα περισσότερα χρόνια γίνεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, όμως, με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται απίθανο ο Φαν Γκάαλ να εισηγηθεί την παραμονή του και μετά το τέλος της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης