Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί η απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την βαριά ήττα του συλλόγου με 4-1 από τη Γουότφορντ, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όπως ανακοίνωσε η γνωστή εφημερίδα «The Times».

Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 9 μ.μ. με τους όρους αποζημίωσης του Σόλσκιερ να είναι σίγουρα ένα από τα θέματα συζήτησης, ενώ η εφημερίδα προσθέτει ότι η διοίκηση αναμένεται να αυξήσει την οικονομική της προσφορά στον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου ο Γάλλος να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νορβηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Σόλσκιερ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει καμία διάθεση να παραιτηθεί,αφού είπε: «Πάντα έχω πίστη στον εαυτό μου. Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε».

Εν συνεχεία ο Σόλσκιερ έσπευσε να απολογηθεί στους οπαδούς για τη νέα κακή εμφάνιση των «κόκκινων διαβόλων» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «καταλαβαίνω τους οπαδούς. Νιώθω το ίδιο με αυτούς. Ντρεπόμαστε», ενώ κλείνοντας παραδέχθηκε πως «είμαστε σε πολύ άσχημη πορεία».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης