Τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης θα παραμείνει ο Αντονί Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο που αποκόμισε από τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Γαλλίας στο Καζακστάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής Γάλλος επιθετικός στο Σαράγεβο δεν έδειξε κάτι σοβαρό, η νέα εξέταση που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την επιστροφή του Μαρσιάλ στην Αγγλία, έδειξε πως έχει πειραχθεί σύνδεσμος στο γόνατό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση, αλλά θα μείνει σίγουρα εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες» ανέφερε πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑFP). Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε απ’ την πλευρά του πως «… θα μείνει εκτός για κάποιες εβδομάδες», προσθέτοντας πως ευελπιστεί «… να τον έχω στη διάθεσή μου προς το τέλος της σεζόν».

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται στις 23 Μαΐου στην Premier League, ενώ τρεις μέρες μετά (26/05) έχει προγραμματιστεί ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Εκεί που φιλοδοξεί να βρίσκεται η Γιουνάιτεντ.

Όμως για να φτάσει ως εκεί, θα χρειαστεί να προσπεράσει πρώτα στα προημιτελικά το εμπόδιο της ισπανικής Γρανάδα, χωρίς τον Μαρσιάλ, ο οποίος μετράει φέτος 7 γκολ και 8 ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης