Έτοιμος να ξεκινήσει συζητήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» για την ανανέωση του συμβολαίου του άλλον έναν χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Έντινσον Καβάνι, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ESPN.

Πριν από λίγο καιρό ο Ουρουγουανός στράικερ βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ», όντας απογοητευμένος με τη ζωή στην Αγγλία. Η πρόταση που είχε από την Μπόκα Τζούνιορς ήταν άκρως δελεαστική, με τον 34χρονο, όμως, να βλέπει πλέον εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνιστική του άνοδος το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μέσα στο μήνα Απρίλιο, όπου μετρά πέντε γκολ, αλλά και οι συζητήσεις που είχε με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα και ο διεθνής στράικερ της «Σελέστε» τείνει στο να ανανεώσει γι΄ άλλον ένα χρόνο με τους «κόκκινους διαβόλους», όπως αποκάλυψε πηγή στο κοντινό του περιβάλλον και επικαλείται το έγκυρο ESPN.

Ο Καβάνι και οι εκπρόσωποί του είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν συνομιλίες με το βρετανικό σύλλογο πριν από το τέλος της περιόδου. Ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει τη διαμάχη του με την FA για μία ανάρτηση που είχε ανεβάσει στο Instagram, από την άλλη, όμως, δείχνει επίσης πρόθυμος να παραμείνει στην Ευρώπη όσο το δυνατόν περισσότερο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Μετά το 6-2 επί της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τον Καβάνι να σκοράρει δύο φορές και να μοιράζει μία ασίστ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ξεκαθάρισε πως θέλει να πείσει τον ικανότατο επιθετικό να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και την επόμενη σεζόν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έμεινε εκτός για πολύ καιρό πριν έρθει εδώ», είπε ο ο Νορβηγός τεχνικός και συνέχισε: «Είχε τραυματισμούς, αλλά δούλεψε σκληρά κι έδειξε την ποιότητά του. Γνωρίζει πως επιθυμώ να τον έχω στην ομάδα γι΄ ένα ακόμη έτος. Κατανοώ ότι ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτόν. Του υποσχέθηκα ότι το “Θέατρο των Ονείρων” και το Μάντσεστερ είναι ένα διαφορετικό μέρος με τον κόσμο στις εξέδρες και πρέπει να προσπαθήσει ν΄ αποκτήσει αυτό το συναίσθημα, ότι το Μάντσεστερ είναι ένα καλό μέρος για να ζήσει. Κάνω το καλύτερο δυνατό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης