Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει προσωρινά τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής απομακρύνθηκε μετά από 2.5 χρόνια στο τιμόνι των «μπέμπηδων», λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας τους, των άσχημων αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εξέλιξη των νεαρών παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 45χρονος τεχνικός ηγέτης της Μόλντε, Σόλσκιερ, αγωνίστηκε στην Γιουνάιτεντ από το 1996 έως το 2007 και θεωρείται ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει δεδομένου ότι γνωρίζει πολύ καλά την φιλοσοφία της ομάδας.

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ελπίζει να προσλάβει υπηρεσιακό προπονητή μέχρι τον αγώνα με την Κάρντιφ (22/12). Ο Νορβηγός πρώην διεθνής στράικερ ανέλαβε την Μόλντε το 2015 για δεύτερη φορά ως προπονητής της, αλλά η τρέχουσα σεζόν βρίσκεται σε χειμερινή διακοπή μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Μετά το πρώτο πέρασμά του από την Μόλντε, στη διάρκεια του οποίου πανηγύρισε με την ομάδα του την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων κι ενός κυπέλλου, επέστρεψε στην Premier League ως τεχνικός της Κάρντιφ το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέτυχε, ωστόσο, να την σώσει από τον υποβιβασμό στην Championship κι αποχώρησε από το σύλλογο εννέα μήνες αργότερα, με την ομάδα της Ουαλίας στην 17η θέση του πρωταθλήματος και τρεις ήττες σε επτά αγώνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης