H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες από τη συμπολίτισσά της, Σίτι και όπως είναι φυσικό στο προσεχές (12/4) μεταξύ τους ντέρμπι οι «κόκκινοι διάβολοι», εκτός από βαθμολογικούς λόγους, έχουν ακόμη ένα κίνητρο για να παλέψουν για τη νίκη.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας του για το ντέρμπι του Μάντσεστερ επισήμανε: «Πρόκειται για παιχνίδι καθοριστικό και για τους δύο, παιχνίδι υπερηφάνειας, για τον κόσμο, για μένα. Όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλεις πάντα να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, πόσο μάλλον τα ντέρμπι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζοντας καλά την πίκρα που έχουν «γευτεί» οι οπαδοί της ομάδας του τα τελευταία χρόνια, ο διεθνής Άγγλος στράικερ τόνισε: «Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ κάτι για να χαμογελάσουν όταν θα μεταβούν στην εργασία τους τη Δευτέρα το πρωί. Θέλουμε να είναι αυτοί που θα έχουν το ‘πάνω χέρι’ στα πειράγματα με τους οπαδούς της Σίτι στον χώρο της εργασίας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης