Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με έναν ή δύο παίκτες, δήλωσε ο τεχνικός της φημισμένης αγγλικής ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός προπονητής ελπίζει πως με αυτές τις προσθήκες η ομάδα του θα διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα της βαθμολογίας, ώστε να συμμετέχει και στο Champions League της επόμενης περιόδου:

«Αναζητούμε έναν ή δύο παίκτες εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αν βρούμε κάποιες καλές περιπτώσεις θα κινηθούμε για την απόκτησή τους, αν δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, τότε θα στηριχθούμε στο υπάρχον υλικό για να διεκδικήσουμε μια θέση στην τετράδα» επεσήμανε ο Σόλσκιερ στο «Sky Sports» και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφές, μόνο για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Δεν θα κατέβω στον δρόμο για να ψάξω για νέους παίκτες. Αν υπάρξει κάτι το σημαντικό, τότε μόνο θα κινηθούμε για την ενίσχυση της ομάδας. Δεν θέλουμε να κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Πιστεύω στο έμψυχο δυναμικό μας και θα στηριχθώ σε αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης