Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία ιστορική ανατροπή, νικώντας 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, για να βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League. Είναι η πρώτη ομάδα που καταφέρνει έπειτα από ήττα στην έδρα της με δύο γκολ διαφορά να προκριθεί.

Στο παρελθόν, σε ακόμη οκτώ περιπτώσεις ανατράπηκε διαφορά δύο γκολ, αλλά η ήττα είχε συμβεί εκτός έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος: «Είναι φανταστικό αυτό που συνέβη, σπουδαία δουλειά, είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, ήταν αυτό που ελπίζαμε. Ο Ράσφορντ ήταν πολύ καλός στην εκτέλεση του πέναλτι, είναι 21 ετών και ήταν… κρύος, χωρίς φόβο. Αυτό είναι το Champions League. Πάντα πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατό. Είναι αυτός ο σύλλογος, είναι αυτό που κάνουμε, είναι απλώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

»Οι δύο νεαροί (Τσονγκ και Γκρίνγουντ) που μπήκαν αλλαγή μάς έδωσαν λίγο περισσότερη ενέργεια, όταν χρειαζόμασταν ένα γκολ. Το μέλλον; Δεν μιλάμε πάρα πολύ για αυτό, υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε» είπε ο Νορβηγός, ο οποίος έχει πανηγυρίσει πλέον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύο ιστορικές ανατροπές, ως παίκτης απέναντι στην Μπάγερν και τώρα ως προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης