Εξαιρετικά σημαντική είναι η εβδομάδα που άρχισε σήμερα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς την περιμένουν δυο δύσκολα και αποφασιστικής σημασίας παιχνίδια.

Αρχικά την Τρίτη (8/12), η αγγλική ομάδα χρειάζεται ένα βαθμό στη Γερμανία, απέναντι στη Λειψία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Champions League, ενώ ακολουθεί το Σάββατο (12/12) το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Σίτι, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία του τελευταίου μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια προβληματίζουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος αποφάσισε να αποκλείσει από την αποστολή, που θα ταξιδεψει στη Λειψία, τους Αντονί Μαρσιάλ και Έντινσον Καβάνι.

Οι δύο επιθετικοί ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμού και ο Νορβηγός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει κάποια επιδείνωση, ελπίζοντας να τους έχει 100% έτοιμους για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Από τον «τελικό» με τη Λειψία θα λείψει και ο Φρεντ, που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης