Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι, για το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντέβιντ Μόγιες δεν θα έχει στη διάθεσή του στο «Στάμφορντ Μπριζ» τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των «κόκκινων διαβόλων» στο «άντρο» των Λονδρέζων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρούνεϊ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την εντός έδρας ήττα 2-1 της Πρωτοχρονιάς από την Τότεναμ, επέστρεψε από τις προπονήσεις που έκανε μαζί με τον γυμναστή των «κόκκινων διαβόλων» σε θερμό κλίμα, ωστόσο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μόιες για το ντέρμπι με τους «μπλε».

«Γυμνάζεται, κάνει τροχάδην και φαίνεται αρκετά καλά. Δεν θέλω να βάλω τώρα κάποια ημερομηνία στην επιστροφή του, καθώς δεν θέλω να πω ότι θα είναι έτοιμος για ένα παιχνίδι και στη συνέχεια να δω πως δεν είναι. Απλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μόγιες για τον Ρούνεϊ.

Εν τω μεταξύ ο Σκωτσέζος τεχνικός φάνηκε πιο σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητας του Φαν Πέρσι: «Ελπίζω ότι ο Ρόμπιν έχει καλές πιθανότητες να προπονηθεί στην έναρξη της επόμενης εβδομάδας. Αυτό θα ήταν τεράστια ώθηση. Οι περισσότεροι από τους παίκτες πλησιάζουν το 100% της αγωνιστικής κατάστασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης