Ο Αντόνιο Βαλένσια ζήτησε συγγνώμη για το «like» που έκανε σε ανάρτηση στο Instagram, η οποία ζητούσε την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο δεξιός φουλ-μπακ από τον Ισημερινό, ο οποίος είναι αρχηγός των «κόκκινωνς διαβόλων», επιδοκίμασε, μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια για το Champions League (0-0), μια ανάρτηση που έγραφε ότι ο Μουρίνιο έχει μετατρέψει το να παρακολουθεί κανείς τη Γιουνάιτεντ σε «μια τιμωρία» κι επίσης ζητούσε «να φύγει» ο προπονητής.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του «teamvalencia25» έγραφε: «Δεν με εκπλήσσει το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Πάντα ανυπομονώ για τα παιχνίδια μας, αλλά τελευταία ο Μουρίνιο έχει κάνει το να παρακολουθούμε τους αγώνες μας μια τιμωρία τώρα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Είναι ώρα να φύγει ο Μουρίνιο».

Λίγες ώρες αργοτερα ο 33χρονος διεθνής άσος ισχυρίστηκε ότι δεν διάβασε την ανάρτηση στο Instagram προτού πατήσει το «like» και επέμεινε πως συνεχίζει να στηρίζει τον Μουρίνιο, ακόμη κι αν αυτό το συμβάν αποτελεί άλλο ένα δείγμα του… χάους που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ.
«Χθες, έκανα “like” σε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς να διαβάσω το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία. Αυτές δεν είναι οι απόψεις μου και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό.
Στηρίζω πλήρως τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα», αναφέρει ο Βαλένσια σε μεταγενέστερη ανάρτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης