Ο σερ Τζέιμς Άρθουρ Ράτκλιφ είχε στο σχεδιασμό του την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η προσπάθεια του δεν καρποφόρησε. Ο Βρετανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις και της ελβετικής Λοζάνης, που ειδικεύεται σε επιχειρήσεις χημικών, θέλει να «εισέλθει» στην Premier League και είχε αποφασίσει να κινηθεί για τη Γιουνάιτεντ, αλλά η οικογένεια Γκλέιζερ δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τις μετοχές της:

«Συναντήθηκα με τους Τζόελ και Αβραάμ Γκλέιζερ και μιλήσαμε για τη Γιουνάιτεντ. Είναι ευγενείς άνθρωποι και είχαμε μια καλή συζήτηση. Μου ξεκαθάρισαν πως η οικογένεια τους δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα και δεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τις μετοχές, όποιο κι αν είναι το αντίτιμο», δήλωσε σχετικά ο Ράτκλιφ, μιλώντας σε ημερίδα της εφημερίδας «Financial Times».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως δεν έχει γνωστοποιηθεί το ύψος της πρότασης που έκανε ο σερ Ράτκλιφ, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Daily Mail», οι Αμερικανοί επιχειρηματίες δεν σκέφτονται την αποχώρηση, μολονότι το καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως όρισαν την τιμή πώλησης της Γιουνάιτεντ στα 3.7 δισ. ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης