Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάιλ Γουόκερ με την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ που αρχίζει σε 1,5 μήνα στο Κατάρ, καθώς ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο 32χρονος μπακ τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-3) και αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ απουσίασε από τη χθεσινοβραδυνή επικράτηση της Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Champions League (5-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πολίτες» δεν ανακοίνωσαν πότε θα επιστρέψει ο Γουόκερ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ωστόσο ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας θα δώσει «μάχη με το χρόνο» για να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου αγώνα της εθνικής Αγγλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ με αντίπαλο το Ιράν (21/11).

«Ως παίκτες πρέπει να αποδεχθούμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού που αγαπούμε. Η εγχείριση μου την Τρίτη ήταν επιτυχημένη και τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στην αποκατάστασή μου και στην επιστροφή του σε φουλ φόρμα» έγραψε στο Twitter ο Γουόκερ, ο οποίος μετράει 70 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας, ενώ ήταν παίκτης-«κλειδί» στις ομάδες των «τριών λιονταριών» που έφτασαν στον τελικό του EURO 2020 και στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης