Την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε η Premier League.

Οι Λονδρέζοι αιτήθηκαν αναβολή της σημερινής αναμέτρησης, καθώς υποστηρίζουν ότι στον πρόσφατο αγώνα τους με τον Ολυμπιακό για το Europa League αρκετοί παίκτες τους ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ως γνωστόν την Τρίτη ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να υποβάλουν σε εξετάσεις τους ποδοσφαιριστές και ενημέρωσαν και τη Λίγκα, η οποία ανέβαλε τον αγώνα με τους «πολίτες». 

Η σχετική ανακοίνωση:

Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που κάθονταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους φιλάθλους μας, ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα.

Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης