Πέφτει απόψε η αυλαία στο final-8 του Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λιόν να μάχονται για το τελευταίο εισιτήριο, που οδηγεί στα ημιτελικά.

Μία ημέρα μετά τον απίστευτο διασυρμό της Μπαρτσελόνα με 8-2 σκορ από την Μπάγερν οι «πολίτες» και οι «λιόνε» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 22.00 (Cosmote Sport 1) στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», με στόχο την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι το λογικό φαβορί, όμως κάτι τέτοιο ίσχυε και με τη Γιουβέντους, την οποία απέκλεισαν στη φάση των «16» οι Γάλλοι, οι οποίοι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη και απέναντι στους «πολίτες».

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά με την Μπάγερν, η οποία προκάλεσε τρόμο το βράδυ της Παρασκευής με τη σαρωτική της νίκη επί των Καταλανών.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα στη φάση ομίλων της σεζόν 2018-19, με τη Λιόν να παραχωρεί ισοπαλία 2-2 εντός έδρας και να παίρνει τη νίκη στην Αγγλία με 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Μεντί (Κανσέλο) – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκιντογάν (Ντ. Σίλβα) – Μπ. Σίλβα (Μαχρέζ), Στέρλινγκ, Ζεσούς.

Λιόν: Λόπες – Ντιμπουά, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Κορνέ – Γκιμαράες, Κακρέ, Αουάρ – Ντεπάι, Ντεμπελέ.

Το πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μέχρι και τον τελικό της Λισαβόνας, έχει ως εξής:

Προημιτελική φάση:

Αταλάντα-Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 2-8

(15/8, 22:00, «Ζοσέ Αλβαλάδε») Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν (4) Cosmote sport 1

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

(18/8, 22:00, «Ντα Λουζ») Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία

(19/8, 22:00, «Ζοσέ Αλβαλάδε») Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης