Σχεδόν και με τα δύο… πόδια βρίσκεται στους «8» του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι με το 0-2 επί της Γκλάντμπαχ. Με «οδηγό» τον Πεπ Γκουαρντιόλα οι «Πολίτες» μπορούν από σήμερα να σκέφτονται την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League, καθώς επικράτησαν με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Γκλάντμπαχ στο «Φέρεντς Πούσκας» και ουσιαστικά έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του «Ετιχαντ» στις 16 Μαρτίου.

Το ντεμπούτο της γερμανικής ομάδας στους νοκ άουτ αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα και, πλέον, η ομάδα του Μάρκο Ρόσε ελπίζει μόνο σε θαύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Σίτι βρέθηκε στους «16» του Champions League και μόνο εάν «αυτοκτονήσει» δεν θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Ο Μπερνάρντο Σίλβα με το πέμπτο του γκολ μέσα στο 2021 (δύο περισσότερα ήδη από όσα πέτυχε σε όλο το 2020) και 8ο στο Champions League έβαλε μπροστά την Μάντσεστερ για να «σφραγίσει» τη νίκη στο δεύτερο μέρος ο σέντερ φορ της Εθνικής Βραζιλίας, Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Ήταν το 15ο ματς στα τελευταία 18 που η ομάδα του Γκουαρντιόλα πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ, καθώς και το ένατο σερί που η αγγλική ομάδα ανοίγει το σκορ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 29′ Σίλβα, 65′ Ζεσούς

 

 

Κίτρινες κάρτες:

Κόκκινες κάρτες:

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Γκίντερ, Ζακάρια, Ελβέντι, Μπενσεμπαΐνι, Χόφμαν (87′ Βολφ), Κράμερ, Νόιχαους, Λάινερ (63′ Λαζάρο), Στιντλ (74′ Εμπολό), Πλεά (63′ Τιράμ).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Φόντεν (80′ Τόρες), Στέρλινγκ (69′ Μαχρέζ), Ζεσούς (81′ Αγουέρο), Σίλβα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης