Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρηθεί μία από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, αν καταφέρει να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της στην premier league, σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Φιλ Φόντεν. Η Σίτι, με 86 βαθμούς σε 34 παιχνίδια, είναι δύο βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ που έχει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο και κάλλιστα μπορεί να φθάσει σε ένα δεύτερο συνεχή τίτλο.

Ο Φόντεν, ο οποίος σημείωσε το γκολ της νίκης (1-0) το Σάββατο κατά της Τότεναμ, δήλωσε σχετικά: «Εάν μπορούμε να το καταφέρουμε, τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται, ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες. Κι εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να αγωνίζομαι σε καλύτερη ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος της Σίτι πρόσθεσε: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν για την ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι. Όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα την τελευταία φορά, ουσιαστικά δεν είχαμε αντίπαλο, αλλά αυτό είναι καλύτερο γιατί έχουμε πραγματικά έναν ανταγωνιστή (σ.σ. Λίβερπουλ) που παλεύει μαζί μας για το τρόπαιο».

Η Σίτι αντιμετωπίζει την Τετάρτη την συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ σε εξ αναβολής αγώνα. Η ομάδα του Σόλσκιερ είναι αήττητη στην έδρα της τους τελευταίους 14 αγώνες πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι να πάμε στην έδρα της Γιουνάιτεντ και να παίξουμε καλά, αλλά ξέρω ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Αν κερδίσουμε, θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο 18χρονος Άγγλος, ο οποίος έχει ξεκινήσει φέτος βασικός σε δύο παιχνίδια της premier league, αλλά όπως είπε ξέρει να κάνει υπομονή και να αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης