Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι ο Λιρόι Σανέ δεν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, δίνοντας απάντηση με αυτό τον τρόπο στον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου να αποκτήσει τον παίκτη. Παράλληλα επανέλαβε τη θέση του, ότι επιθυμεί την παραμονή του 23χρονου στην ομάδα, ο οποίος με 10 τέρματα πέρυσι, βοήθησε το σύλλογο να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλήματος.

«Απάντησα πολλές φορές σε αυτή την ερώτηση (για το μέλλον του Σανέ), γνωρίζω τις φήμες που υπάρχουν», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα (Community Shield) της Κυριακής με τη Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι αδύνατο για μένα να πείσω οποιονδήποτε παίκτη να μείνει όταν θέλει να φύγει, αλλά ο Σανέ δεν μου είπε τίποτα. Αν λέει ότι θέλει να φύγει, θα μιλήσουμε στο σύλλογο. Θέλουμε να παραμείνει, προσπαθήσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήμασταν πολύ κοντά και τώρα είναι λίγο διαφορετικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορώ να πω περισσότερα», πρόσθεσε ο Καταλανός τεχνικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης