Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίζεται φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Καταλανός προπονητής αναγνώρισε ότι χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο αυτήν τη σεζόν για να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά.

Η Σίτι έπρεπε να ισοφαρίσει δύο φορές τη Λιόν για να μείνει όρθια στη Γαλλία (2-2), απέναντι στη μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τους Άγγλους αυτήν την αγωνιστική περίοδο (1-2) τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Άγγλοι πρωταθλητές εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «16» για έβδομη σεζόν, αλλά o Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του βρήκε πολύ πιο πολλές δυσκολίες στην Ευρώπη παρά στην Αγγλία.

«Το Champions League μου έδειξε πάλι ότι είναι ένας διαφορετικός διαγωνισμός» είπε. «Οι παίκτες είναι καλύτεροι, το επίπεδο είναι υψηλό. Όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι εύκολο το Champions League, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο λάθος κάνουν» πρόσθεσε.

Η Σίτι πρέπει να αποφύγει την ήττα στο ματς με τη Χοφενχάιμ τον επόμενο μήνα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο και να έχει μια πιο ευνοϊκή κλήρωση στους «16». «Δείξαμε προσωπικότητα, πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν. Τώρα να παίξουμε για την Πρέμιερ Λιγκ και να προετοιμαστούμε για τον Φεβρουάριο» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης