Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε συγχαρητήρια στην Τότεναμ για την ιστορική πρόκριση που κατάφερε στο Etihad, παρά την ήττα της (4-3) από τη Μάντσεστερ Σίτι, στη μεταξύ τους συναρπαστική αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League.

«Είναι σκληρό και δύσκολο, αλλά πρέπει να το δεχτούμε. Στην επανάληψη τα κάναμε όλα, ό,τι ήταν δυνατό. Δεν ήταν εύκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δημιουργήσαμε πολλές. Κάναμε λάθη και τιμωρηθήκαμε αυστηρά» είπε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια για τον Τότεναμ, στην οποία δίνω τις καλύτερες ευχές μου για τον ημιτελικό. Το γκολ του Λιορέντε; Αναλύθηκε από το VAR, αλλά από μια οπτική γωνία φαίνεται να υπάρχει χέρι στην μπάλα, ίσως όχι από εκείνη του διαιτητή» πρόσθεσε.

 «Είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες και τους οπαδούς. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο θόρυβο από τότε που βρίσκομαι στο Μάντσεστερ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Τώρα η Premier League είναι στα χέρια μας, είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε το Σάββατο» συμπλήρωσε ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να φτάσει με τη Σίτι στα ημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης