Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα υπερασπίστηκε την στάση του συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο, που χαρακτηρίστηκε από την δαπάνη-ρεκόρ (σ.σ. 100 εκατ. λίρες) για την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα.

Ο Καταλανός τεχνικός, υποστήριξε ότι ο σύλλογος τηρεί τους κανόνες του οικονομικού ευ αγωνίζεσθαι (Financial Fair Play), καθώς η απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, κατέστη εφικτή, επειδή τους τελευταίους 12 μήνες, οι πρωταθλητές εισέπραξαν 60 εκατομμύρια λίρες από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε περιθώρια από το FFP. Είμαστε στην ίδια σελίδα όπως όλοι. Μετά από αυτό, κάθε σύλλογος αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Κάθε σεζόν, περάσαμε τους ελέγχους που υπάρχουν για όλους.

Εάν κάνουμε λάθος, αποδείξτε το. Έχω πει και πάλι, υπάρχουν ιδιοκτήτες που θέλουν τα οφέλη για τον εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες μας δεν θέλουν να χάσουν χρήματα, αλλά εάν μπορούν να δαπανήσουν, θα το κάνουν», σχολίασε σχετικά ο Γκουαρντιόλα.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Σίτι είναι έτοιμη να πληρώσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, προκειμένου ν΄ αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης