Μοιάζει να μην έχει τελειωμό η διαμάχη Γκουαρδιόλα – Ραϊόλα, με τον Καταλανό τεχνικό αυτή τη φορά να παίρνει τη σκυτάλη των αντεγκλήσεων και να απαντά στην τοποθέτηση που είχε κάνει ο μεγαλοατζέντης στα τέλη του Μάρτη.

«Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ως προπονητής είναι φανταστικός. Ως άνθρωπος είναι το απόλυτο μηδέν. Είναι ένας δειλός, ένας σκύλος. Αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το Champions League θα φανεί πόσο καλός προπονητής είναι.Αλλά απεχθάνομαι να το δω», δήλωνε χαρακτηριστικά ο Μίνο Ραϊόλα προ ημερών, υπενθυμίζοντας ότι οι σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένουν κακές από την εποχή που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπαιζε υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκουαρντιόλα προφανώς και δεν είχε ξεχάσει την τοποθέτηση αυτή του Ιταλοφινλανδού ατζέντη και την Παρασκευή (6/4) απάντησε, υποστηρίζοντας ότι ο Ραϊόλα προσπαθούσε τον Γενάρη να κάνει δουλειές μαζί του, αγοράζοντας τους Πογκμπά και Μχιταριάν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Δεν είχα μιλήσει ποτέ προσωπικά μαζί του και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την άποψη για μένα. Και αφού σκέφτεται έτσι για μένα, τότε γιατί πριν από δύο μήνες μου πρότεινε να αγοράσω τον Πογκμπά και τον Μχιταριάν;

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να προστατέψει τους παίκτες του αντί να τους στείλει να δουλέψουν με έναν σκύλο; Και επειδή έκανε σύγκριση με τα σκυλιά, θα πρέπει να τα σέβεται περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είμαι λοιπόν καλός άνθρωπος και οι παίκτες του θα αξίζουν να παίξουν για κάποιον καλύτερο, αλλά μάλλον γνωρίζει ότι είμαι κορυφαίος προπονητής εκτός των άλλων», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, σε μια «μάχη» που σίγουρα θα έχει κι άλλα επεισόδια…

Πηγή: sport24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης