Μέχρι και έξι μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Εϊμερίκ Λαπόρτ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί γόνατο και τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Αυτό δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σαββατιάτικου (14/9) αγώνα πρωταθλήματος με τη Νόριτς. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας ανέφερε ότι ο Γάλλος διεθνής αμυντικός θα χρειαστεί περίπου 5-6 μήνες για να επανακάμψει και προσδιόρισε την επιστροφή του για τις αρχές του 2020 (Ιανουάριο ή Φεβρουάριο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαπόρτ ήταν πέρυσι ο δεύτερος σε συμμετοχές παίκτης γηπέδου της Σίτι, με 35 συμμετοχές στην πορεία των «σίτιζενς» προς την κατάκτηση του τίτλου. Η απουσία του αφήνει τον Γκουαρντιόλα με περιορισμένες επιλογές στο κέντρο της άμυνας, δεδομένης και της αποχώρησης το καλοκαίρι του Βενσάν Κομπανί, ο οποίος είναι πλέον παίκτης-προπονητής στην Άντερλεχτ. Ο Αργεντινός Νίκολας Οταμέντι και ο Άγγλος Τζον Στόουνς θα πρέπει να σηκώσουν το βάρος για τη Μάντσεστερ Σίτι, τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης