Όπως κάνει κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχθηκε την ανωτερότητα της φετινής Λίβερπουλ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, μοναδικής αντιπάλου των «κόκκινων» στη διεκδίκηση του τίτλου, προχώρησε ακόμα περισσότερο, επισημαίνοντας ότι «δεν είχαμε το ίδιο πάθος. Η Λίβερπουλ έπαιζε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν η τελευταία ευκαιρία που είχαν. Ήταν φανταστικοί όλη τη σεζόν. Χάσαμε βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών του πλανήτη συνέχισε την… ομολογία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, είμαστε πολύ πίσω. Θα πρέπει να ανακάμψουμε για την επόμενη σεζόν και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε φέτος. Πριν από δύο χρόνια, ήμασταν 25 βαθμούς μπροστά από τη Λίβερπουλ και τώρα είναι μπροστά μας. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να είμαστε ταπεινοί και να πούμε “δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε”. Πρέπει να μάθουμε τι χρειάζεται να κάνουμε για να αποφύγουμε ξανά αυτή την κατάσταση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης