Έτοιμη να επενδύσει και στην Ινδία είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Μάντσεστερ Σίτι «City Football Group»! Ο σεΐχης Μανσούρ έχει αποφασίσει να επεκτείνει τις… ποδοσφαιρικές δραστηριότητές του σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με τελευταίο «σταθμό» την αχανή χώρα της Ασίας.

«Έχουμε ενδιαφέρον για αρκετές αγορές και χώρες, όπου υπάρχει πάθος και αληθινές ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο, όπως είναι η Κίνα, αλλά και η Ινδία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στην Ασία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό, η «City Football Group» δραστηριοποιείται ήδη στην Αγγλία, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, στην Ουρουγουάη, στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στην Αυστραλία.

«Εξετάζουμε την Ινδία εδώ και δύο χρόνια. Μπορώ να πω ότι αυτήν τη χρονιά θα ολοκληρώσουμε μία επένδυση στην Ινδία. Με τον ρυθμό που έχουμε, θα φθάσουμε να διοικούμε περισσότερους από επτά συλλόγους. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί στα επόμενα 10 χρόνια, όμως ο όμιλος θα μπορεί να έχει στην κατοχή του επιπλέον δύο ή τρεις συλλόγους. Αυτό θα μπορεί να αλλάξει σε πέντε χρόνια με περισσότερες ομάδες; Δεν το γνωρίζω, ίσως να συμβεί» πρόσθεσε ο παράγοντας των «πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης