Η Μάντσεστερ Σίτι «είναι απογοητευμένη αλλά δεν εκπλήσσεται» από την ανακοίνωση του δικαστικού σώματος της UEFA, η οποία απέκλεισε την ομάδα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους για παραβίαση των κανόνων του οικονομικού fair play.

Με ανακοίνωσή τους, οι «πολίτες» γνωστοποίησαν ότι θα ασκήσουν έφεση στο CAS «το συντομότερο δυνατόν», επειδή «υπάρχει ένα ανεξάρτητο όργανο» για να κρίνει την υπόθεση, σύμφωνα με την αγγλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Δεκέμβριο του 2018, ο επικεφαλής ερευνητής της UEFA προέβλεψε δημοσίως το αποτέλεσμα και την κύρωση που σκόπευε να επιβάλει στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν ακόμη ξεκινήσει οποιαδήποτε έρευνα. Βασικά, πρόκειται για υπόθεση που ξεκίνησε από την UEFA, διερευνάται από την UEFA και κρίνεται από την UEFA», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας διακριτικής μεταχείρισης, ο Όμιλος θα προσπαθήσει να επιτύχει αμερόληπτη διαδικασία το συντομότερο δυνατό και, ως εκ τούτου, θα κινήσει τη διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου Αθλητικής Διαιτησίας», καταλήγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης