Ο Φρανκ Λάμπαρντ με δήλωσή του, μέσω του facebook, ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του, τονίζοντας ότι θα παραμείνει στην Μαντσεστερ Σίτι  μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στη New York, από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός στους «πολίτες». 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάστασή μου επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάζω πολλά ψέματα που δεν έχουν καμία βάση. Όταν έμεινα ελεύθερος από την Τσέλσι την περσινή χρονιά που έληξε το συμβόλαιό μου, υπέγραψα με τη New York City για δύο χρόνια, με το συμβόλαιο να ξεκινάει στις 1 Ιανουαρίου του 2015.

Στη συνέχεια μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να προπονούμε και να γίνω μέλος της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να διατηρηθώ σε καλή φόρμα μέχρι να πάω στη Νέα Υόρκη. Επεκτείναμε λοιπόν αυτή τη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι και θα πάω στην New York City όταν τελειώσει η σεζόν στην Premier League.

Υπήρξε ένας μεγάλος διάλογος μεταξύ όλων των πλευρών αυτό το διάστημα μέχρι να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για την New York και θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει η ομάδα στην MLS. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή σας υποστήριξη και σας εύχομαι ένα υγιές και ευτυχισμένο 2015».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης