Δύο σημαντικές απώλειες «μετράει» η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει για το επόμενο διάστημα τους Ρόντρι και Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο στο ματς του Champions League με την Αταλάντα, αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίχρονο και αναμένεται να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων. «Μου είπαν ότι ίσως είναι έτοιμος μετά τη διακοπή (σ.σ. του Νοεμβρίου)», εξήγησε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον Ζιντσένκο, ο Ουκρανός υποβλήθηκε σε μία επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο και θα χρειαστεί 4-5 εβδομάδες για να επανέλθει στις προπονήσεις, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, με τον Εϊμερίκ Λαπόρτ να έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω ρήξης χιαστού και τον Τζον Στόουνς να ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και να μην είναι ακόμη σε θέση να παίξει 90 λεπτά, πολλώ δε μάλλον σε διαδοχικά παιχνίδια. Ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποίησε στα δύο τελευταία ματς τους Ρόντρι και Φερναντίνιο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο (αμφότεροι είναι αμυντικά χαφ), αλλά πλέον δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ισπανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης