Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Πέμπτης (18/06) ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/06) στον αγώνα των «πολιτών» με την Άρσεναλ (3-0), μετά από δυνατή σύγκρουση με τον γκολκίπερ, Έντερσον.

Ο 19χρονος αμυντικός έμεινε για αρκετά λεπτά πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Σίτι κι ακολούθως διεκομίσθη στο «Royal Infirmary Hospital» του Μάντσεστερ για περαιτέρω εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γκαρσία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς της ομάδας τις επόμενες ημέρες και εφόσον διαπιστωθεί πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό θα δοθεί το “πράσινο φως” για να επιστρέψει στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η περσινή νταμπλούχος Αγγλίας, συμπληρώνοντας πως «όλοι στο κλαμπ του εύχονται ταχεία ανάρρωση».

Ο Έντερσον, εμφανώς στεναχωρημένος από την εμπλοκή του -άθελά του- στον τραυματισμό του συμπαίκτη του, ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία του με τον Γκαρσία, γράφοντας από κάτω «γρήγορα κοντά μας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης