Kάτοικος Μονάχου θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Ζοάο Κανσέλο, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Μπάγερν από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο παίκτης θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Γερμανίας για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ βρέθηκε ξαφνικά εκτός βασικών πλάνων του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το Μουντιάλ και αποχωρεί από τους πρωταθλητές Αγγλίας μετά από 3,5 χρόνια (154 συμμετοχές, εννέα γκολ).

Σε αυτό το διάστηκα κατέκτησε με τους «πολίτες» δύο τίτλους στην Premier League (όπου επιλέχθηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν ως μέλος της καλύτερης ενδεκάδας) και ένα League Cup.

«Ο Ζοάο είναι ένας παίκτης τον οποίο σκεφτόμασταν εδώ και κάποιο διάστημα, γιατί εκτιμάμε πολύ τις ικανότητές του. Ταιριάζει ιδανικά στο σύστημά μας, με το επιθετικό στιλ παιχνιδιού του, τον δυναμισμό, τη νοοτροπία και την εμπειρία του», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζοάο Κανσέλο ανέφερε από την πλευρά του: «Η Μπάγερν είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο και είναι τεράστιο κίνητρο για εμένα να παίξω δίπλα στους εκπληκτικούς παίκτες αυτής της ομάδας. Ξέρω ότι αυτός ο σύλλογος ζει για τους τίτλους και κερδίζει τίτλους κάθε χρόνο. Είμαι κι εγώ “πεινασμένος” για επιτυχίες. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τη Μπάγερν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης