Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 εκτός έδρας τη Σουόνσι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του αγγλικού Κυπέλλου, φτάνοντας σε ένα ιστορικό ρεκόρ.

Οι «πολίτες» συμπλήρωσαν 15 νίκες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ένα γκολ από τον Στέρλινγκ χάρισε τη νίκη (0-1) επί της Σαουθάμπτον. Την τελευταία της ήττα (2-0) γνώρισε στις 21 Νοεμβρίου, από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Επίσης στο χθεσινό αγώνα, ο Πέπ Γκουαρντιολα έφτασε τις 200 νίκες στον πάγκο της Σίτι.

«Είναι πολλές, αλλά μπροστά μας υπάρχουν εξίσου πολλές. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα, ελπίζουμε ότι είναι μόνο η αρχή ενός νέου σερί» είπε αρχικά ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για εμάς, αλλά ήμασταν καλοί στο να κάνουμε τις ευκαιρίες και να κερδίσουμε.

»Είναι κρίμα που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε όλες, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε περήφανοι για τις 15 συνεχόμενες επιτυχίες, τα ρεκόρ υπάρχουν για να τα καταρρίψουμε. Δεν είναι εύκολο στη σύγχρονη εποχή ένα τόσο επιτυχημένο σερί, είμαστε ευτυχείς για τον σύλλογο» πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης